Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brno si užije další City Piknik. Na Šelepce zahrají David Stypka a Slza

PR článek

Druhý ze série hudebních pikniků Hitrádia City Brno proběhne tentokrát v parku na Šelepce, a to ve středu 24. července. Vystoupí na něm zpěvák David Stypka, kterého znáte třeba z duetu s Ewou Farnou „Dobré ráno, milá” a nebo díky písni „Kříž”, jež se stala ústřední skladbou filmu Úsměvy smutných mužů. Po něm přijde na řadu skupina Slza, objev roku v anketě Český slavík s řadou rádiových hitů na svém kontě, mezi nimi třeba „Celibát”, „Lhůta záruční” nebo aktuální „Paravany”.

Oba koncerty si jako vždy můžete vychutnat na dece, nebo v plážovém lehátku, vstupné je tradičně zdarma a občerstvení ani tentokrát nesmí chybět. Protože jde především o piknik, na místě si pochutnáte na jídle z brněnských restaurací a přijedou i vyhlášené food trucky s burgery nebo zmrzlinou. 

Na City Piknik můžete dorazit hned po práci, začíná v 16 hodin. David Stypka a jeho kapela Bandjeez budou hrát od 17 hodin, dvě hodiny na to začne koncert Slzy a v mezičase se o zábavu opět postarají moderátoři Hitrádia City Brno. Akce se koná za každého počasí. 

A těšit se můžete i na poslední letošní City Piknik. Ten se odehraje 21. srpna na Slovanském náměstí a zahrají na něm Xindl X a Mirai.

City Pikniky se konají pod záštitou primátorky Statutárního města Brna Markéty Vaňkové. 

Štítky city piknik, hitrádio city, šelepka, slza, David Stypka, Brno, slzy, Ewa Farna, Český slavík, Úsměvy smutných mužů, Xindl X, Markéta Vaňková, koncert, Mirai, piknik

Brno si užije další City Piknik. Na Šelepce zahrají David Stypka a Slza  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.